Laatste nieuws

Small Group Training Inge Leeflang

De wintereditie van de SMALLGROUP TRAINING

NIEUW!! NIEUW!! NIEUW!! NIEUW!! NIEUW!!
De wintereditie van de SMALLGROUP TRAINING

8 Weken lang
2x Per week 
6-8 kandidaten
Voedingsvoorlichting
Meten en wegen

Na deze 8 weken training is je eetpatroon veranderd, er zijn centimeters en kilo’s af, en je bent sterker en fitter dan ooit!!
Er gingen u al veel kandidaten voor met hele goede resultaten en zij trainen nog steeds mee in de groepslessen en eten allemaal nog volgens de voorlichting…. gewoon omdat het een goed en gezond eetpatroon is.

De trainingsdagen, onder leiding van
Michel Bien (voedingsadviseur en Personal Trainer) zijn op dinsdag en zaterdag. Naast deze 2x per week mag je ook elke groepsles binnenlopen.

INTERESSE?
Stuur mij een mailtje voor meer info en schrijf je in!

Urban Rebels 5e met de finale NK streetdance-hiphop

Urban Rebels 5e met de finale NK streetdance-hiphop!!!
Choreografe Susan Koning had zichzelf overtroffen en de meiden knalden van het podium af!!! Wat een energie👊🏻

Trots op jullie allemaal!!!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Urban Rebels 5e met de finale NK streetdance-hiphop!!!Choreografe Susan Koning had zichzelf overtroffen en de meiden knalden van het podium af!!! Wat een energie󾮖🏻Trots op jullie allemaal!!!󾮞🏼󾮞🏼󾮞🏼󾮞🏼

Geplaatst door Dans en Training Inge Leeflang op zondag 2 oktober 2016

 

1e Voorronde NK succesvol voor danseressen

1e Voorronde NK succesvol voor danseressen

Afgelopen zondag werd de eerste kwalificatieronde gehouden voor het officiële Nederlandse Kampioenschap Streetdance/Hiphop/Showdance/Jazz & Freestyle, gehouden in Dronten. Hier komen de beste dansgroepen van Nederland bijeen om te strijden voor de finale die in oktober plaatsvindt.

Dans&Training Inge Leeflang vertegenwoordigde de wedstrijd met 2 groepen in de categorie 10-13 jaar, 2 groepen in de categorie 14-17 jaar en 1 groep in de categorie 18+.

De dansgroep NDM, o.l.v. Mike Goede eindigde van de 20 groepen op een 11e plaats. De groep Dangerous, o.l.v. Susan Koning en Jane Runderkamp eindigde op een 10e plaats. Een gemiddelde score, maar deze groepen hebben nog kans om met de volgende voorronde hoger te eindigen.

In de categorie 14-17 eindigde de groep Black Angels, o.l.v. Mike Goede op een 18e plaats. De groep Urban Rebels, scoorde een plaats in de top 5, en is dus al bijna verzekerd van een finaleplaats. Trainster Susan Koning is zeer tevreden over dit hechte team en hoopt nog meer te bereiken met deze meiden.

In de categorie 18+ danste de groep Dance Addiction in een nieuwe formatie, en dat ging al heel goed. Trainster Djuna Appelo was tevreden met de 10e plaats die behaald werd.

Trainster Susan Koning had ook een drukke dag, haar groepen dansten ook mee in alle 3 de categorieën. In de categorie 10-13 jaar eindigde de groep de Swagg-X op een 7e plaats, waar zij erg blij mee waren. De groep Groov X eindigde op een 14e plaats.

In de categorie 12-16 jaar eindigde Born2Rock op de 2e plaats, een hele goede prestatie want zij kozen deze keer voor de Rules categorie. Dan zijn er regels waar de groep zich tijdens de dans aan moet houden.

In de categorie 18+ eindigde de groep United Flavours op een geweldige 4e plaats en wonnen de prijs voor de beste mix. Al met al dus een hele goede dag voor Susan Koning en haar groepen.

 

urban rebels 1-Optimized united flavours 1-Optimized ndm-Optimized dangerous-Optimized born2rock 3-Optimized black angels-Optimized

inge-leeflang-nederlands-kampioenschap (6)

Nederlands kampioenschap!

Jajaa🎉 het was super!
Nederlands Kampioenschap in Zwolle🙆🏼💫
3e met Born2Rock
3e met Queens/beste mix
6e met Urban Rebels
11e met Vogue

Dank je wel Susan Koningning en voor deze geweldige dag! Inge Leeflang

Ook United Flavours Nederlands Kampioen! Gefeliciteerd

Het was super!

inge-leeflang-nederlands-kampioenschap (6)

 

Opgelet!! Nieuws over ons Powerhour

Opgelet!! Nieuws over ons Powerhour

Vanaf dinsdag aanstaande starten we de les om 19.00 uur in dezelfde zaal (Pius x) welke wederom wordt gegeven door Marissa Klouwer.

Ook is er op maandag om 20.00 uur een mega training in het Pius x voor het podium, deze les wordt gegeven door Janine Kroon,
en gaat Jaap Zwarthoed samen met mij op donderdag om 19.15 uur beneden in de zaal van het Pius x een poweruurtje geven.

Met genoeg animo komt er op zaterdagmorgen een aerodance uur, welke gegeven wordt door Linda Kwakman (Bille)

Genoeg keus dus om de hele week te vullen!!💪🏼💪🏼

Dansend naar de Top (173)

Dansvoorstelling “Dansend naar de Top!” groot succes!

Dansvoorstelling “Dansend naar de Top!” groot succes!

Afgelopen zaterdag was het afgeladen vol in het club en buurthuis Pius X. De dansvoorstelling Dansend naar de Top, geschreven, geregisseerd en gezongen door Lize Zwarthoed, werd in 2 shows aan het publiek getoond en alle 450 kinderen waren laaiend enthousiast. Zij mochten nu aan de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s laten zien wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben.

Alle dansgroepen van Dans en training Inge Leeflang hebben de afgelopen maanden hard geoefend voor deze dansmusical, wat echt niet makkelijk was. Het verhaal ging over Mila (gespeeld door Michelle de Haan) en haar aapje Andy (gespeeld door Nico Kwakman) die mee wilden dansen aan een grote dansshow in Volendam, maar onderweg daar naartoe nog moesten leren dansen. Zij kwamen verschillende artiesten tegen, onder andere K3 ( Inge Hansen, Chantal Tol, Nikki Wilderink ) Zij zongen enkele liedjes live en dansten daarbij, de prinsessen Aliyah en Amalia (Esther en Lisan Koning)  en Michael Jackson (Wout Lampkamp), die hen de danspassen probeerden aan te leren.

Uiteindelijk komt alles goed natuurlijk, en wordt de grote finale getoond aan het publiek. Dit was een prachtig gezicht, alle 250 kinderen op het podium, die samen met de hoofdrolspelers, juf Lize en John Molenaar een finalelied zongen en dansten op de melody van “Whats appie”.

Een genot om naar de kijken, het was een groot succes!

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die meegeholpen hebben met deze show. Zonder alle vrijwilligers kan dit niet tot stand komen.

Lize Zwarthoed voor de regie en alles erom heen.

Henk Mühren, voor het licht en geluid.

Marian Mühren, Samantha Zwarthoed, Corine Koning, Shanna Zwarthoed, en alle anderen die de schmink hebben gedaan en zich ontfermd hebben om de kinderen.

Peter Zwarthoed, Yordi Keizer (de Beer)

Eduard Koning, Jane Runderkamp, Elise Schoen, Irene Schilder, Willeke Molenaar, Pauline Kras, Isabel de Boer , Fabiënne Molenaar, Petra Tol en alle anderen die achter de schermen hard aan het werk waren om alles in goede banen te leiden.

Lien Leeflang en alle andere moeders voor het naaien van de kleding.

Richard Groot en de Rijvo voor het gebruik maken van de vrachtwagen.

Ons Pogen en Theo Burger voor het lenen van de decorstukken en headsets.

Bart en Freek voor het maken van de bomen en het altijd klaar staan voor ons.

Jan Hildering en crew voor de goede zorg.

En verders iedereen die ik vergeten ben bij naam te noemen.

En dank aan onze sponsoren voor de steun van het afgelopen jaar:

  • Bijoutas
  • E&L Cycles
  • Grutto Kinderfietsen
  • Het Lingeriehart
  • Kees Koen Schildersbedrijf
  • Massagepraktijk Marjan Dijkgraaf
  • Red Alert Carstyling & Cleaning
  • Theo Tol Tegelwerken

Wil je alle foto`s zien van Dansend naar de Top klik dan hier om naar onze flickr pagina te gaan.